loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Detailing

Clean, Correct & Preserve

Detailing

Gun je auto de ultieme verzorging die hij verdient met detailing. Of je nu een gepassioneerde autoliefhebber bent of gewoon je auto wilt beschermen en onderhouden, detailing is de sleutel. Ons ervaren team met diepgaande kennis van autolakken heeft passie voor perfectie en besteedt uiterste zorg aan elk aspect van de auto, van de lakbehandeling en het polijsten tot het reinigen van het interieur.

Het resultaat is verbluffend: een stralende auto die in showroom-conditie verkeert en indruk maakt tijdens elke rit. Met geavanceerde technieken, hoogwaardige producten en uitstekende vaardigheden herstellen en behouden we de oorspronkelijke schoonheid van jouw voertuig tot in de kleinste details.

Detailing: het proces

Een auto detailing proces bestaat uit verschillende onderdelen. 

We bespreken elke stap in detail, zodat je precies weet wat je kunt verwachten tijdens een professionele auto detailing behandeling

Exterieur

Met professioneel polijsten en lakcorrectie verwijderen we de kleinste imperfecties en krassen, zodat de lak zijn oorspronkelijke glans herwint. Je kunt kiezen uit verschillende opties voor lakbescherming,

zoals wax, nano-coating en de ceramische coating, voor maximale duurzaamheid. Om de auto tot in perfectie af te werken, voorzien we desgewenst de velgen van een velgreiniging en -coating.

Interieur

We reinigen grondig het gehele interieur van de auto, inclusief bekleding, deurpanelen, ramen tapijten, dashboard en stuurwiel.

Bovendien reinigen en conditioneren we het leer en stoffen van cabrio dakken, zodat het soepel en luxueus aanvoelt.

Bodem

Door middel van droogijs stralen reinigen wij de bodem van de auto om hardnekkig vuil, olie- en andere vlekken te verwijderen zonder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

Het resultaat is een natuurlijke uitstraling zoals de auto origineel afgeleverd is. Vervolgens brengen we een coating aan om de bodem te beschermen tegen roest en verdere schade.

Motorruimte

Het is belangrijk om de motorruimte schoon en goed onderhouden te houden om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen

We reinigen de motor, het controleren van vloeistofniveaus en vervangen de filters indien nodig.

Toewijding aan kwaliteit en detail

Bij ons gaat detailing verder dan alleen het oppervlakkige. We besteden aandacht aan elk detail, van de kleinste krasjes tot de diepste reiniging van het interieur

Onze toewijding aan kwaliteit en detail zorgt ervoor dat jouw auto een meesterwerk wordt waar je trots op kunt zijn.

Detailing op maat: een persoonlijke benadering voor elke autoliefhebber

Elke autoliefhebber heeft unieke behoeften en voorkeuren. Daarom bieden we detailing op maat aan, afgestemd op jouw specifieke wensen.

Ons team staat voor je klaar en zorgt ervoor dat elke behandeling past bij jouw auto en budget, maar altijd jouw verwachtingen overtreft.

Car detailing kosten

De kosten voor auto detailing variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en staat van de auto,

het gekozen pakket en eventuele extra services. Je kunt altijd een persoonlijke prijsopgave aanvragen op basis van je behoeften.

Gerelateerde vragen

Wat is detailing?

Auto detailing is een uitgebreide en grondige vorm van autoreiniging en -verzorging, waarbij zowel het interieur als het exterieur van de auto nauwkeurig wordt gereinigd, gepolijst en beschermd om een showroom-uitstraling te creëren.

Wat kost detailing?

De kosten voor auto detailing variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en staat van de auto, het gekozen pakket en eventuele extra services. Je kunt altijd een persoonlijke prijsopgave aanvragen op basis van je behoeften.

Vragen?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Morgen Internet - Light website