loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Droogijsstralen

Wij informeren u graag

Droogijsstralen

Stap binnen in de toekomst van automotive reiniging met CultCars. Met onze vooruitstrevende aanpak en gebruik van de geavanceerde techniek van droogijsstralen, bieden wij een revolutionaire oplossing voor het reinigen van auto's.

Gun jouw voertuig de aandacht die het verdient en geniet van een ongeëvenaard schoon en stralend voertuig.

Droogijsstralen: alle stappen op een rijtje

Bij droogijsstralen kunnen we met behulp van bevroren koolstofdioxide jouw auto grondig reinigen zonder agressieve chemicaliën of schadelijke stoffen.

Hier volgt een gedetailleerde uitleg van de stappen in het proces van droogijsstralen.

Stap 1: Productie van droogijskorrels

Droogijs wordt geproduceerd door koolstofdioxidegas (CO2) onder hoge druk te comprimeren en vervolgens snel af te koelen tot een zeer lage temperatuur van -88 graden Celsius.

Door deze extreme temperatuur wordt het CO2-gas omgezet in vaste korrels, ook wel droogijs genoemd.

Stap 2: Voorbereiding van het straalmateriaal

De droogijskorrels worden vervolgens in de juiste korrelgrootte en -vorm gemaakt, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Het straalmateriaal kan variëren van fijne korrels tot grovere deeltjes, afhankelijk van de vereisten van de te reinigen oppervlakken.

Stap 3: Aanbrengen van droogijs op het oppervlak

Het droogijs wordt in een speciaal ontworpen straalmachine geplaatst, die het vervolgens met hoge snelheid op het oppervlak van het te reinigen object spuit.

De krachtige luchtstroom zorgt ervoor dat de droogijskorrels met grote impact op het oppervlak terechtkomen.

Stap 4: Sublimatie van het droogijs

Bij impact sublimeert het droogijs direct van vaste naar gasvormige toestand. Deze overgang creëert een micro-explosie op het oppervlak, waarbij het vuil, vet, de roest en andere verontreinigingen loskomen en worden verwijderd.

Het gasvormige CO2 verlaat het oppervlak, terwijl het vuil en de verontreinigingen worden afgevoerd.

Stap 5: Reinigingseffect en resultaat

Droogijsstralen biedt een grondige reiniging van het oppervlak zonder enige chemische restanten achter te laten en zorgt ervoor dat het oppervlak schoon, vernieuwd en vrij van beschadigingen achterblijft.

De werkwijze van droogijsstralen combineert de kracht van bevroren koolstofdioxide met de impact van de straalmachine om oppervlakken grondig en efficiënt te reinigen. Het resultaat is een indrukwekkende reinigingsmethode die zowel milieuvriendelijk als effectief is.

Droogijsstralen: behoud de waarde en kwaliteit van jouw auto

Droogijsstralen is een uitstekende keuze als het gaat om het onderhouden en behouden van de waarde en kwaliteit van jouw auto.

Door te droogijsstralen blijven de glans en oorspronkelijke staat van de lak intact. Dit resulteert in een auto die er als nieuw uitziet en zijn waarde behoudt.

Droogijsstralen kosten

Droogijsstralen is een kostenefficiënte methode. Met droogijsstralen worden kosten voor waterverbruik en chemische reinigingsmiddelen geëlimineerd. Bovendien wordt de stilstandtijd van apparatuur en machines geminimaliseerd door de korte droogtijd van de gereinigde oppervlakken, wat leidt tot een efficiëntere workflow en vermindering van productieverliezen.

Neem contact met ons op voor een specifieke prijsspecificatie.

Auto laten droogijsstralen? Maak een afspraak bij CultCars

Bij CultCars bieden we een hoogwaardige droogijsstraal-service aan. Onze ervaren professionals staan klaar om de oppervlakken van jouw auto grondig en efficiënt te reinigen.

Wij ijsstralen op onze locatie in Nuth. Behoud de waarde en kwaliteit van jouw voertuig. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de kracht van droogijsstralen voor jouw specifieke reinigings behoeften.

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen is een reinigingsmethode waarbij droogijs (vast koolstofdioxide) wordt gebruikt om oppervlakken te reinigen. Het droogijs wordt onder hoge druk op het oppervlak gespoten, waar het sublimeert (verandert van een vaste toestand naar een gasvormige toestand), waardoor vuil, verf, olie, roet en andere verontreinigingen worden verwijderd.

Wat kost droogijsstralen?

Droogijsstralen is een kostenefficiënte methode. Neem contact met ons op voor een specifieke prijsopgave.

Proefrit maken?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Morgen Internet - Light website